Beste gildebroeders en zusters.

 Binnenkort staat de fiets 3-daagse weer op de planning.

Dit is een mooie activiteit die voor het gilde die ook financieel positief bijdraagt aan het gilde.

Dat gaat niet zomaar, er zal deze dagen dan ook veel werk verzet moeten worden.

We willen daar een goede planning voor maken zodat het werk ook verdeeld kan worden.

Graag zouden we dan ook willen weten wie wanneer ingezet kan worden. Wij verzoeken dan ook  iedereen om onderstaand formulier in te vullen zodat we voor deze dagen een goede personele planning kunnen maken, ook indien je niet in de gelegenheid bent om een steentje bij te dragen vernemen we dat graag. Graag het formulier per persoon apart invullen, het mailadres kan wel gebruikt worden voor meerdere personen. Mocht je buiten de eigen gildeleden personen weten die deze dag(en) een helpende hand willen toesteken dan vernemen wij dat ook graag. Indien je tussentijds onverwacht verhinderd bent dan vernemen wij dat graag ook direct zodat we tijdig iemand anders kunnen inzetten.

Voor het opbouwen en opruimen van het terrein is ook alle hulp van harte welkom.
Het opbouwen vindt plaats op maandag 29 juli vanaf 10.00 en het opruimen start op vrijdag 2 augustus vanaf 10.00.

 We zien onderstaand invulformulier graag retour voor 19 juli.

Naast al deze werkzaamheden hebben we op woensdag 31 juli ook het beheer bij de stempelpost in Neerpelt/Achel bij Pony Farm "De Dravers". Ook deze zal bemand moeten worden.

Vul onderstaand formulier in per persoon door u naam en mailadres in te vullen, dit zijn verplichte velden anders wordt het formulier geweigerd. Bij de werkzaamheden kunt u per dag u keuze maken, meerdere optie aangeven is mogelijk. Om de werkzaamheden per dag aan te geven klikt u in het tekst veld rechts op de pijl waarna u de werkzaamheden voor die dag kunt selecteren. Geef dus per dag u voorkeur aan. Als het volledige formulier is ingevuld vinkt u "ik ben geen robot" aan en klik vervolgens op "verzenden" het formulier wordt dan verzonden. Na het invullen en verzenden van het formulier ontvangt u op het opgegeven mailadres een bevestiging van wat is opgegeven.  

Voor vragen omtrent de invullingen van de werkzaamheden of de indeling kan contact opgenomen worden met Ronnie Ras, via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Vul hier u naam in.
U kunt hier uw e-mailadres invullen.
Vul hier de keuze werkzaamheden in voor dinsdag. Klik in het tekst veld rechts op de pijl en selecteer u keuze, meerdere optie mogelijk.
Vul hier de keuze werkzaamheden in voor woensdag. Klik in het tekst veld rechts op de pijl en selecteer u keuze, meerdere optie mogelijk.
Vul hier de keuze werkzaamheden in voor donderdag. Klik in het tekst veld rechts op de pijl en selecteer u keuze, meerdere optie mogelijk.
Heeft u nog opmerkingen toe te voegen.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com